Labyrintsteen

Als labyrintvrouwe zet ik de energie van het labyrint graag voor jou op steen. Een steen om aan te raken, bij je te houden, de boodschap te voelen, te schenken, door te geven.

Helende creativiteit, geaard op steen

Het staat symbool voor de weg die je aflegt naar het binnenste in jezelf. Wat je in je hart ontdekt, neem je mee terug op je weg naar buiten en toon je aan de wereld. Symbool van loslaten, ontvankelijk zijn en diep vertrouwen (trust)

Afstemmen

Ik schilder voor jou op vraag.
Wij stemmen af. Je mag je eigen steen meebrengen, hier een steen uitzoeken of ik connecteer met een steen voor jou.
Ik stem af:  vanuit betrouwbare intuïtie, in afstemming met wat is. Omringd door de energie van Amantine neem ik de tijd (of laat ik de tijd mij nemen) om het labyrint te schilderen. Terwijl komt er wellicht betekenis of verheldering naar boven.

Uitwisseling

De labyrintsteen bestaat uit energie (steenkracht en intentie) en een stukje van mijn tijd. Hoeveel dat voor jou waard is, laat ik je graag zelf bepalen. En ook de manier hoe we hierin energie kunnen ruilen. Zet je het graag om in euro’s prima, maar misschien kan het ook op een andere manier. Laten we ook hier over afstemmen.

img_0781

 

De intuïtieve geest is een gewijde gave en het rationele verstand is een trouwe dienaar. We hebben een maatschappij gecreëerd die de dienaar eert en de gave is vergeten.

Albert Einstein